opc_loader

Recensies
Geen reviews
Retourneren

Oyster vision lll 85 cm automatische schotel monteren

Prijs is incl montage.

Code: 318 standaard inbouwen € 2185,00

Montage schotel + aansluiting op 12v en D+ aansluiting.

Prijs is exclusief tv / ontvanger 

2.185,00
Beschrijving

Volautomatische satellietsystemen - digitaal + receiver onafhankelijk

Wie ook veraf van de bewoonde wereld op de hoogte wil blijven van de laatste gebeurtenissen in de hele wereld of zijn favoriete film niet wil missen, heeft een flexibele antenne nodig die perfect op de eigen behoeften is afgestemd. De verschillende volautomatische satellietsystemen van de “Vision”-serie zijn digitaal en bieden u door de intelligente besturing de onafhankelijkheid, uw eigen receiver te kunnen gebruiken. Naar wens gebruikt u een digitale receiver met grote reikwijdte of ook een “High Definition”-receiver voor de ontvangst van de satelliet. Ook in het tv-toestel geïntegreerde sat-receivers (DVB-S / DVB-S2) kunnen gebruikt worden.

Kenmerken van alle systemen
 • Volautomatische uitrichting
 • Onafhankelijk van de receiver met besteuring en bedieningsvriendelijke bedieningskastje in de kiesbare talen: DE, GB, FR, NL, IT, ES, SE, DK, NO, FI en PT
 • Bedieningskastje geschikt voor inbouw of voor opbouw montage
 • Simpele uitvoerbare software update via SD geheugenkaart
 • Alle gangbare digitale en analoge receivers zijn geschikt voor het zoeken van  een satelliet (Europa). Zelfs in tv-toestellen geïntegreerde receivers alsmede  specifieke digitale boxen van de aanbieder kunnen worden gebruikt!
 • LEM-techniek: zoektijdverkorting (antenne zoekt in de laatst ingestelde hellinghoek)
 • Constructie bestendig tegen weer en wind
 • Zelfstandig sluiten bij start van het voertuig
 • Made in Germany
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • 3 jaar garantie en betrouwbare service
  

Besturing en bedieningselement
De besturing, de volautomatische centrale binnenin het voertuig, houdt de gehele electronica van de satellietinstallatie in en kan door de platte constructie onzichtbaar in de kast worden opgeborgen.
Toegankelijk is alleen het gemakkelijk hanteerbare bedieningselement dat maar enkele, gebruiksvriendelijke knoppen heeft (zie afbeelding 1.)afmetingen: B x H x D = 14,0 x 7,1 x 3,5 cm). Met één druk op de knop gaat de antenne naar de laatste ontvangstpositie (LEM). Als op deze positie geen beeld wordt ontvangen, start onmiddellijk het volautomatische zoeken. Het verlichte display informeert u daarbij over alle functies.
2.) Control box 
Oyster® Vision III:

15,1 x 4,6 x 11,5 cm
         
 Oyster vision boxen

Opties
Single LNB SKEW     
SKEW (Serie bij Oyster® Internet. Voor Oyster® Digital en Oyster® Vision leverbaar)
Voor een best mogelijke ontvangst in de randgebieden van de zuid- westelijke en de zuidoostelijke vakantieregio’s is het zinvol om de LNB naar de overeenkomstige windstreek toe te draaien. Daarmee wordt de door de kromming van de aarde ontstane polarisatiehoekfout gecompenseerd. Met de SKEW-uitrusting geniet u van een comfortabele optimalisatie van de reikwijdte met volautomatische SKEW-instelling (LNB-verstelling). De Oyster®-installatie herkent automatisch naar welke windstreek de LNB moet worden gedraaid en corrigeert deze instelling zelfstandig d.m.v. een speciale motor.
Twin LNB
TWIN-LNB (niet voor Oyster® Internet leverbaar)
Comfortabele uitrusting voor meerdere deelnemers met 2 sat- aansluitingen voor een tweede receiver (analoog of digitaal) bijv. in de slaapkamer. De TWIN-LNB maakt een volledig onafhankelijke programmakeuze aan de Oyster®-receiver en aan de aanvullende receiver mogelijk (tweede receiver: niet in de standaard TWIN-levering inbegrepen).
Twin LNB SKEW
TWIN-LNB SKEW (voor Oyster® Digital en Oyster® Vision leverbaar / niet voor Oyster® Internet)
De combinatie van een TWIN-LNB met skew geeft u maximale mogelijkheden. De skew functie zorgt voor optimale ontvangst in de randgebieden ten zuidoosten en zuidwesten van europa. In deze regio‘s is het noodzakelijk (door de kromming van de aarde) om de LNB (kop) iets om zijn as te verdraaien. Dit gebeurt nu automatisch. Bij de Twin uitvoering kan nog een willekeurige tweede digitale satellietontvanger aangesloten worden zodat men op twee plaatsen in de caravan of camper verschillend kan kijken. Deze tweede ontvanger word niet standaard bijgeleverd.

Technische Specificaties:
- opbouwhoogte 22 cm
- gewicht oyster 65/85: 14 kg
- Schotel klapt in bij starten voertuig
- Automatisch uitrichten 30-60 sec.
- 12/24 Volt
- Hoogwaardige afwerking
- Eenvoudige bediening
- 3 jaar garantie

Ontvangstbereik 65 cm schotel
  
Ontvangstbereik 85 cm schotel
  
De signaalsterkte van de satellieten verschilt per regio. Hoe zwakker het signaal, des te groter dient de schoteldiameter te zijn. In het kaartje is aangegeven waar de oyster 65 en 85 ontvangst bieden.De Nederlandse programma's waaronder NED. 1-2-3, alsmede RTL4/5, SBS6, NET5, BVN en Veronica worden nog uitgezonden via Astra 1 in SD en zal in de toekomst alleen nog te ontvangen zijn via de astra 3 satelliet in HD
Gebied geel: Ontvangstgebied via de Astra 1 satelliet
Gebied rood: Ontvangstgebied via de Astra 3 satelliet
 Ontvangstgebied 65 vision  Ontvangstgebied 85 vision
Beoordelingen (0 )
Oyster vision lll 85 cm automatische schotel monteren heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Verzendinformatie


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Promotie
Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...