opc_loader

Nieuwe Artikelen
Recensies
Geen reviews
Retourneren

ALKO UP4 automatische steunen monteren

Artikelnr: 1502171

Prijs is Incl. montage  Code: 501

1.499,00
Beschrijving

Een evolutionaire stap vooruit

Gun uzelf het comfort van elektrisch bediende caravansteunen. Het nieuwe elektronische ondersteuningssysteem UP4 voor caravans is de oplossing voor een lastig probleem, waarmee alle caravanbezitters vertrouwd zijn. Het systeem is tot in het kleinste detail doordacht. En het beste: UP4 kan te allen tijde achteraf op uw AL-KO chassis worden gemonteerd.
4 steunen kunnen eenvoudig worden uitgeschoven met de hoogwaardige elektronische aandrijving. Bijzonder praktisch: Het systeem is geschikt voor caravans tot 2,5 ton en biedt langdurige bescherming tegen corrosie dankzij thermisch verzinken. De elektrische aandrijving is extra beschermd door een kunststof deksel. En extra bescherming tegen diefstal wordt geboden door het speciale spindeluiteinde op de steunen, dat alleen met een speciale adapter kan worden bediend.
Met de afstandsbediening kunt u de elektronische aandrijving met een druk op de knop bedienen. Na het uitschuiven van de steunen kunt u deze afzonderlijk bedienen, om het niveau te regelen. Ideaal in combinatie met elkaar: Het manoeuvreersysteem RANGER kan met dezelfde afstandsbediening worden bestuurd.
De premium steunen zijn uitgerust met de BIG FOOT van AL-KO. Hij staat op elke camping garant voor een optimale stand – zonder wegschuiven of wegzakken. Goed doordacht: Tijdens het rijden ligt de steunpoot compact en daardoor ruimtebesparend tegen de bodemplaat aan.

De voordelen in één oogopslag:
Een niveau sneller
Hoe snel u de zwengel ook kunt draaien: Het elektronische ondersteuningssysteem UP4 doet het sneller. En meer ontspannen.
Een niveau gemakkelijker
Steunen eenvoudig via de afstandsbediening uitschuiven en afstellen. Ontziet uw tussenwervelschijven. En uw zenuwen. 
Een niveau stabieler.
Met UP4 vangt u oneffenheden elektronisch op en ook de steunpoot BIG FOOT is al inbegrepen. Voor stabiele plaatsing en meer stabiliteit in het terrein.
Een niveau intelligenter
Combineer het UP4 ondersteuningssysteem met de AL-KO RANGER: Zo parkeert en manoeuvreert u voortaan elegant met één enkele afstandsbediening. 
Het elektronische ondersteuningssysteem UP4 past ideaal bij onze AL-KO RANGER, het moderne manoeuvreersysteem voor uw caravan. Met het nieuwe, krachtige instapmodel kunt u uw caravan op de millimeter precies en zonder enige inspanning besturen, zelfs in de kleinste ruimtes en op steile hellingen
En het beste – manoeuvreren, steunen uitschuiven of inschuiven doet u met één enkele afstandsbediening. 

Beoordelingen (0 )
ALKO UP4 automatische steunen monteren heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gratis verzending!


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...
Laatst bekeken items