opc_loader

Recensies
Geen reviews
Retourneren

Truma Duocontrol CS of Monocontrol monteren

Prijs is incl montage Afhankelijk van type auto ( prijs op nacalculatie)

0,00
Beschrijving

Deze Truma DuoControl CS verticaal is de nieuwe generatie gasdrukregelaar waar je 2 gasflessen in je camper of caravan op kunt aansluiten.

Je kent het vast wel, je zit savonds lekker in je caravan of camper en opeens gaat de kachel uit omdat de gasfles leeg is. Moet je door de kou naar de disselbak om de gasfles te wisselen. Wat is er dan fijner als dit niet meer hoeft? De Truma DuoControl CS schakelt automatisch om naar de volle gasfles wanneer de gebruikte fles leeg is. Je hoeft dus nooit meer door de kou en regen naar de disselbak om je gasfles te wisselen!

De Truma DuoControl CS verticaal is voorzien van een geïntegreerde crashsensor, deze maakt het veilig om ook je caravan of camper te kunnen verwarmen tijdens het rijden. De crashsensor voorkomt bijvoorbeeld dat er na een ongeval gas ontsnapt!

De DuoControl CS is uitgevoerd met een niveaudisplay aan de voorzijde van de gasdrukregelaar. Hierop is heel eenvoudig af te lezen welke gasfles er in gebruik is en welke gasfles je dus kunt vervangen. Deze gasregelaar is in heel Europa toegestaan. Truma adviseert bij het gebruik van een Duo Control altijd een gasfilter.

Deze Truma MonoControl CS is de nieuwe generatie gasdrukregelaar waar je de gasfless in je camper of caravan op kunt aansluiten.

Kom je op de camping aan en wil je in je caravan of camper gaan genieten van je vakantie blijkt het koud te zijn. Wat is er fijner om in een warme caravan of camper te komen? Dankzij de crash sensor op deze MonoControl kun je ook tijdens het rijden gewoon de kachel aan laten en heb je altijd een aangename leefruimte in je caravan of camper!

Deze MonoControl CS is geschikt voor 1 gasfles en is zeer eenvoudig aan te sluiten. Deze gasdrukregelaar is zowel horizontaal als verticaal te monteren. Deze gasregelaar is in heel Europa toegestaan. Truma adviseert bij het gebruik van een Duo Control altijd een gasfilter.

Beoordelingen (0 )
Truma Duocontrol CS of Monocontrol monteren heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gratis verzending!


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Promotie
Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...