opc_loader

Nieuwe Artikelen
Recensies
Geen reviews
Retourneren

VAN Swing Wegdraaibare trekhaakmodule voor buscamper FD X250 ('06-) Volkswagen T5/T6 of Renault Master

Artikelnr: 25500/25501/25502

Kentekenplaat bijibestellen ( WIT)  € 14.50  ( Code: 495 )

€ 725.00 Is er al een trekhaak Incl. canbus aansluiting aanwezig ! dan kunt u voldoen met alleen het plaatsen van een Van Swing (Code 295)

€ 1699.00 Is er geen trekhaak aanwezig ! Dan kunt u voldoen met het plaatsen van een Van Swing Incl. Canbus aansluiting en trekhaak.(Code297)

PAS OP CONTROLE BESTAANDE TREKHAAK OF DEZE GESCHIKT IS!

PS vaak moeten er nog kleine aanpassingen worden gedaan aan bevestging ! Artikel wordt niet los verkocht.

725,00
Beschrijving

De Van-Swing zwenkmodule

Een bekend probleem bij de buscampers is het vinden van een geschikte fietsendrager. De fietsendragers op de trekhaak kogel zitten in de weg wanneer de achterdeuren geopend moeten worden. Daarnaast zijn elektrische fietsen te zwaar voor fietsenrekken op de achterdeur en de fietsen moeten te hoog worden opgetild. 

De perfecte oplossing hiervoor is de Van-Swing zwenkmodule. Door de eenvoudige wegdraaibare module te leveren voor op een bestaande of nog te monteren trekhaak, kunt u uw eigen fietsendrager gebruiken. U hoeft de fietsen en de drager niet te verwijderen indien u de achterdeuren wilt openen. De wegdraaibare module biedt u de mogelijkheid om de fietsendrager met fietsen en al naar de zijkant weg te draaien zodat beide achterdeuren gelijktijdig geopend kunnen worden.

De VAN-Swing maakt gebruik van de bestaande montagepunten van uw trekhaak. De module kan in voorkomende gevallen gemonteerd worden op een reeds aanwezige trekhaak. Indien u twijfelt over de geschiktheid van uw trekhaak, neemt u dan vooral vooraf contact met uw dealer of Memo op. Indien een trekhaak nog niet aanwezig is, kunnen wij u deze desgewenst apart leveren. De Van-Swing zwenkmodule is niet geschikt om aanhanglasten mee te trekken.

NIEUW: De van Swing is nu ook leverbaar met een scharnier aan de linkerzijde.

De pluspunten van het scharnier aan de rechterzijde van de camperbus:
+ Veiligheid, de draaibalk draait naar de "stoepzijde" en niet naar op de weg.
+ Gemak, de rechter deur opent als eerste, de drager hoeft niet helemaal geopend te worden.  

Doordat de module op de trekhaak wordt bijgeplaatst, bevindt de fietsendrager zich op kniehoogte, wat ideaal is voor E-Bikes die daardoor niet hoog opgetild hoeven te worden. Door gebruik van bestaande montagepunten hoeven geen modificaties plaats te vinden aan het voertuig zelf. De module is geschikt voor alle Ducato modellen vanaf 2006, de Volkswagen T5 en T6 en de Renault Master van 2003 tot 2010. De module kan op aanvraag eventueel ook geleverd worden voor andere voertuigen en modellen. De VAN-Swing wordt geleverd inclusief een geïntegreerde 13-polige stekkerdoos om de bestaande stekkerdoos te verlengen. Ook is de Van-Swing vanaf heden alleen in het zwart te bestellen. 

Afmetingen
Draaihoek 90 °(met fietsen), 110° (zonder fietsen)
Gewicht
Draagvermogen 60kg (incl. drager), geschikt voor bijna iedere fietsendrager
Maximaal trekgewicht Niet geschikt om aanhanglast te trekken
Materialen
Materiaal Staal
Afwerking Gegalvaniseerd en gepoedercoat
Kleur Zwart (RAL 9005)

Als eerste in zijn klasse voorzien van Europese typegoedkeuring!

Beoordelingen (0 )
VAN Swing Wegdraaibare trekhaakmodule voor buscamper FD X250 ('06-) Volkswagen T5/T6 of Renault Master heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gratis verzending!


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Promotie
Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...