opc_loader

Nieuwe Artikelen
Recensies
Geen reviews
Retourneren

VAN Swing Wegdraaibare trekhaakmodule voor buscamper FD X250 ('06-) Volkswagen T5/T6 of Renault Master

Artikelnr: 25500/25501/25502

3 mogelijkheden !

€ 1025.00 Is er al een trekhaak Incl. canbus aansluiting aanwezig ! dan kunt u voldoen met alleen het plaatsen van een Van Swing (Code 295)

€ 1689.00 Is er geen trekhaak aanwezig ! Dan kunt u voldoen met het plaatsen van een Van Swing Incl. Canbus aansluiting en trekhaak.(Code297)

PAS OP CONTROLE BESTAANDE TREKHAAK OF DEZE GESCHIKT IS!

1.025,00
Beschrijving

Afmetingen
Draaihoek 90 °(met fietsen), 110° (zonder fietsen) 

Gewicht
Draagvermogen 60kg (incl. drager), geschikt voor bijna iedere fietsendrager 

Materialen
Materiaal Staal 
Afwerking Gepoedercoat 
Kleur Zwart 

Eigenaars van buscampers die graag hun (elektrische) fietsen meenemen op vakantie kennen het probleem van het vinden van een geschikte fietsendrager achterop. Elektrische fietsen zijn te zwaar voor standaard fietsenrekken op de achterdeur of moeten te hoog worden opgetild. Andere oplossingen vallen erg hoog in prijs uit en de standaard fietsendrager op de trekhaakkogel zit in de weg, wanneer de achterdeuren geopend moeten worden.

Memo biedt een oplossing voor deze problemen met de VAN-Swing. Door een eenvoudige wegdraaibare module te leveren voor op een bestaande of nog te monteren trekhaak, kunt u uw eigen fietsendrager gebruiken. U hoeft de fietsen en de drager niet te verwijderen indien u de achterdeuren wilt openen. De wegdraaibare module biedt u de mogelijkheid om de fietsendrager met fietsen en al naar de zijkant weg te draaien zodat beide achterdeuren gelijktijdig geopend kunnen worden.

De VAN-Swing maakt gebruik van de bestaande montagepunten van uw trekhaak. De module kan in voorkomende gevallen gemonteerd worden op een reeds aanwezige trekhaak. Indien u twijfelt over de geschiktheid van uw trekhaak, neemt u dan vooral vooraf contact met uw dealer of Memo op. Indien een trekhaak nog niet aanwezig is, kunnen wij u deze desgewenst apart leveren. De VAN-Swing trekhaakmodule is niet geschikt om aanhanglasten mee te trekken.

Doordat de module op de trekhaak wordt bijgeplaatst, bevindt de fietsendrager zich op kniehoogte, wat ideaal is voor E-Bikes die daardoor niet hoog opgetild hoeven te worden. Door gebruik van bestaande montagepunten hoeven geen modificaties plaats te vinden aan het voertuig zelf. De module is geschikt voor alle Ducato modellen vanaf 2006. De module kan op aanvraag eventueel ook geleverd worden voor andere voertuigen en modellen. De VAN-Swing wordt geleverd inclusief een geïntegreerde 13-polige stekkerdoos om de bestaande stekkerdoos te verlengen 

Specificaties

       Materiaal: Staal (gepoedercoat)
       Kleur: Zwart
       Max. belasting: 60kg (incl. drager), geschikt voor bijna iedere fietsendrager
       Draaihoek: 90 °(met fietsen), 110° (zonder fietsen)
       Toepassing: trekhaak met flenskogel (buscampers
De van Swing is alleen leverbaar met een rechtsdraaiend scharnier.

Let op: Thule Easyfold fietsendrager past niet op de Van-Swing.

Beoordelingen (0)
VAN Swing Wegdraaibare trekhaakmodule voor buscamper FD X250 ('06-) Volkswagen T5/T6 of Renault Master heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Let op i.v.m. de feestdagen geen leveringen van 20 dec. tm 6 jan.


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Gastenboek
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...
AJM Lakerveld 
Onderdeel voor dakluik besteld, ging...