opc_loader

Nieuwe Artikelen
Recensies
Geen reviews
Retourneren

Travel-Star Opklapbare fietsendrager met zelfkantelende lichtlijst

Artikelnr: 25600

Kentekenplaat bijibestellen ( WIT)  € 14.50  ( Code: 495 )

Prijs is Incl. Montage Incl. Canbus aansluiting op ALKO chassis    € 1545.00 (Code276)

Voor Campers ADRIA is er een speciaal chassisversterkingsset te krijgen,  meerprijs Incl montage  325.00 (code 292)

Voor andere merken campers waar een chassisversteviging/verlenging onder moet, zullen we eerst foto's moeten hebben van onderzijde/chassis om een prijs te kunnen maken Incl. Montage !

Chassisversteviging moet u ongeveer rekenen op € 495.00 Incl. montage (code 293)

Bij een chassisverlenging is het advies om een torsie en diagonaalset te gebruiken ! € 200.00 Incl. montage (code 294)

1.545,00
Beschrijving

Afmetingen

Breedte 175 cm 
Diepte opgeklapt 30 cm 
Diepte uitgeklapt 70 cm 


Gewicht
Draagvermogen 75 kg 
Eigen gewicht <25 kg 

Travel-Star camper Fietsendrager, voorzien van Europese typegoedkeuring

De Travel-Star is een geheel vernieuwd concept van de fietsendrager. Deze drager is dankzij de sleufgaten zeer eenvoudig te monteren doordat de breedte van de drager zelf traploos in te stellen is op de breedte van het chassis. Dit geldt evenzo voor de verlichtingsbalk waardoor er niet langer gaten geboord hoeven te worden. Daarnaast zijn de fietsgoten zeer eenvoudig te verstellen doordat eenzelfde systeem met sleufgaten aanwezig is op de draagarmen. Verder is de drager zeer eenvoudig en licht op te klappen door de zelfkantelende-lichtlijst. Deze beweegt altijd mee met het op- en neerklappen van de fietsendrager. 

Om ruimte te kunnen besparen bij onder meer stalling, kan het draaggedeelte van de Travel-Star tevens eenvoudig omhoog geklapt worden. Daarnaast is de fietsendrager afneembaar, waardoor u deze eventueel in z'n geheel kunt verwijderen, bijvoorbeeld wanneer u de trekhaak wilt gebruiken. De drager wordt compleet geleverd voor het vervoer van twee (elektrische) fietsen en is voorzien van verlichtingsbalk, inclusief bekabeling en 13-polige 'Jaeger' stekker. Optioneel is de drager uit te breiden met een set voor het vervoeren van drie reguliere fietsen.

Nagenoeg de gehele drager is vervaardigd van geanodiseerd aluminium. De draagarmen en kantelmechanismes zijn afgewerkt met gepoedercoat staal. In gebruikstoestand bedraagt de diepte 70 cm, opgeklapt is dit 30 cm en de breedte bedraagt 175 cm. De fietsendrager weegt inclusief adapters niet meer dan 25 kg.

De voertuigspecifieke kabelset met stekkerdoos is niet inbegrepen en dient apart besteld te worden. Om de fietsen te beschermen tegen weer en wind, is optioneel een bijpassende fietshoes leverbaar. in de uitvoeringen Basic en Premium. Daarnaast is optioneel ook een oprijgoot voor de fietsen. 

Beoordelingen (0 )
Travel-Star Opklapbare fietsendrager met zelfkantelende lichtlijst heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gratis verzending!


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...