opc_loader

Recensies
Geen reviews
Retourneren

Thule Excellent hoog speciaal voor campers monteren

Artikelnr: 0905002

Deze prijs is incl Montage! Code:919

Standaard montage !

Als er meerwerk uit voort komt met montage van fietsendrager , Bijv. delen demonteren binnenzijde, of geen vulling in wand, dan zullen we dit na overleg met u berekenen.

539,00
Beschrijving

Productinformatie: Thule Omni-bike Excellent Hoog fietsendrager
Met deze strak en modern vormgegeven Thule Omni-bike Excellent fietsdrager neemt u veilig en stabiel uw fietsen overal mee naar toe. Deze drager is ideaal voor alle grotere campers of caravans dankzij de verstelbare hoogte vanaf 80 tot 150 cm. Hoe makkelijk het Thule Excellent systeem werkt, laat bovenstaande instructievideo zien.

3 punts bevestiging. Geschikt voor 2 uit te breiden tot 4 fietsen. Zeer geschikt voor max2 electrische fietsen. Montage afstand 80-150cm. Bevestigings afstand 60cm. Eigen gewicht 9,0kg. Max. gewicht 60,0kg. Incl. bike holders.

Ideaal voor de e-bike
De Omni-bike Excellent is het ideale fietsenrek voor de zwaardere fietsen. Met een draagkracht van 60 kg en het ovale en robuuste frame transporteert u moeiteloos mountainbikes en/of elektrische fietsen.

Gebuiksgemak
De afstand tussen de fietswielen is per rail aanpasbaar dankzij de verschuifbare wielklemmen. Til de fiets in de rails, haal de gesp door de spaken en zet deze eenvoudig vast met de ratelsluiting.

Stevig en betrouwbaar
De afstand tussen de rails en fietsen is eenvoudig met de hand aan te passen. Indien de gewenste afstand is ingesteld, sluit u deze met een sleutel. Hierdoor zijn de fietsen en de rails vergrendeld en klaar voor veilig transport.

Wilt u meer dan twee fietsen meenemen dan zijn er optionele rails verkrijgbaar voor respectievelijk drie of vier fietsen.

Beoordelingen (0 )
Thule Excellent hoog speciaal voor campers monteren heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendinformatie


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Promotie
Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...