opc_loader

Recensies
Geen reviews
Retourneren

Sky-Star In hoogte verstelbare fietsendrager voor campers (kampeerauto) monteren

Artikelnr: 25800

Prijs is Incl. montagekosten  

ALKO € 775,00   Code: 750

Fiat    € 1395,00  Code: 765

Adria  € 1159,00 Code: 764

De fietsendrager kan direct op uw (Al-ko)-chassis gemonteerd worden ( Voor Fiat chassis zonder versteviging hebt u een chassisversteviging nodig )  U heeft geen trekhaak nodig op uw kampeerauto.

775,00
Maak uw keuze
Beschrijving

Campereigenaren maken steeds meer gebruik van een fietsendrager op het chassis, zodat zij hun E-bikes kunnen meenemen tijdens hun uitstapjes. Veel fietsendragers zijn gemonteerd op de achterwand, waardoor de draagkracht niet altijd toereikend is. Een drager op het chassis kost vaak meer omdat er een lichtlijst nodig is, aangezien de drager voor verlichting en kenteken is geplaatst.

Memo heeft nu de oplossing: De Sky-Star In hoogte verstelbare fietsendrager. Met de Sky-Star presenteert Memo Europe een geheel ander type drager in het assortiment fietsendragers. Zoals gebruikelijk wordt ook deze fietsendrager direct op het chassis van de camper gemonteerd. Nieuw is dat deze drager in hoogte instelbaar is, waardoor het draagplatform tot boven de achterlichten en kentekenplaat geplaatst kan worden. Hiermee blijven zowel de verlichting van de campers als de kentekenplaat zichtbaar. Dit maakt dat de Sky-Star gebruikt kan worden zonder dat een dure lichtlijst benodigd is. Dit betekent dat ook geen kabelset voor de verlichting op het voertuig aangesloten hoeft te worden zoals bij de conventionele fietsendragers die op het chassis gemonteerd worden wel het geval is. Ook deze fietsendrager is opklapbaar en optioneel afneembaar, waardoor deze ruimtebesparend te stallen is.

De hoogte is instelbaar tot 70cm vanaf de onderkant van de drager tot aan de onderkant van de fietsgoten. Vanwege de montage op het chassis kan de Sky-Star makkelijk twee elektrische fietsen of drie fietsen (tot 75 kg) vervoeren. De derde rijgoot is optioneel. 

Als de drager niet gebruikt wordt, hoeft deze niet gedemonteerd te worden. U kunt hem eenvoudig zonder gereedschap opklappen. Het opklappen van de drager bespaart ruimte in de stalling maar ook op veerboten. De ruimtebesparing is ca. 40 cm. De chassis- en kanteldelen zijn vervaardigd van staal met een dubbele eindafwerking van galvanisering en poedercoating. Overige delen van de drager bestaan uit geanodiseerd aluminium. 

De drager kan direct op een Alko-chassis of voldoende stevige chassisverlenging gemonteerd worden. De gebruikte materialen zijn aluminium voor de rijgoten en beugel. De rest van de drager is van (gepoedercoat) staal waardoor de fietsendrager sterk en stabiel is. Het eigen gewicht bedraagt niet meer dan 25 kg.

Afmetingen
Breedte circa 175 cm
Diepte opgeklapt circa 30 cm
Diepte uitgeklapt circa 70 cm
Gewicht
Draagvermogen 75 kg (geschikt voor twee (elektrische) of 3 fietsen)
Eigen gewicht <25 kg
Materialen
Materiaal Gepoedercoat staal met aluminium componenten
Beoordelingen (0 )
Sky-Star In hoogte verstelbare fietsendrager voor campers (kampeerauto) monteren heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendinformatie


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Promotie
Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...