opc_loader

Nieuwe Artikelen
Recensies
Geen reviews
Retourneren

Revo-Star Opklapbare fietsendrager voor campers (kampeerauto) monteren

Artikelnr: 25301

Kentekenplaat bijibestellen ( WIT)  € 14.50  ( Code: 495 )

Prijs is Incl. Montage Incl. Canbus aansluiting op ALKO chassis    € 1500.00 (Code274)

Voor Campers ADRIA is er een speciaal chassisversterkingsset te krijgen,  meerprijs Incl montage 325.00 euro (Code 292)

Voor andere merken campers waar een chassisversteviging/verlenging onder moet, zullen we eerst foto's moeten hebben van onderzijde/chassis om een prijs te kunnen maken Incl. Montage !

Chassisversteviging moet u ongeveer rekenen op € 495.00 Incl. montage (code 293)

Bij een chassisverlenging/Verlenging is het advies om een torsie en diagonaalset te gebruiken ! € 200.00 Incl. montage (code 294)

1.500,00
Beschrijving

Afmetingen
Breedte 160 cm 
Diepte opgeklapt 30 cm 
Diepte uitgeklapt 70 cm 


Gewicht
Draagvermogen 75 kg 
Eigen gewicht <25 kg 

Revo-Star Fietsendrager

De Revo-Star is een nieuwe toevoeging aan het assortiment van op het chassis gemonteerde fietsendragers van Memo. Het is een directe afgeleide van de bekende M-Star Opklapbare Fietsendrager. 

Deze nieuwe fietsendrager  heeft alle eigenschappen van de M-Star fietsendrager, maar is daarnaast standaard voorzien van LED verlichting in de lichtlijst en is gegalvaniseerd om eventuele corrosie tegen te gaan. De Revo-Star is in de basis speciaal ontwikkeld voor de Adria campers, maar kan zonder aanpassingen ook gemonteerd worden op andere merken campers. Met de optionele, nieuw ontwikkelde Adria versterkingset is de Revo-Star direct te monteren op de Adria Coral en Matrix modellen vanaf 2006.

Steeds meer campereigenaren hebben E-bikes die ze graag meenemen tijdens hun uitstapjes. Het vervoeren van E-bikes op een camper is niet altijd even eenvoudig. Het grootste probleem is het gewicht van de fietsen van zo'n 30 kg. per stuk Hierdoor zijn deze te zwaar voor het standaard fietsenrek dat - vaak te hoog - op de achterwand gemonteerd zit. 

Om ruimte te kunnen besparen bij onder meer stalling, kan het draaggedeelte van de Revo-Star tevens eenvoudig omhoog geklapt worden. Daarnaast is de fietsendrager afneembaar, waardoor u deze eventueel in z'n geheel kunt verwijderen, bijvoorbeeld wanneer u de trekhaak wilt gebruiken. De drager wordt compleet geleverd voor het vervoer van twee (elektrische) fietsen en is voorzien van verlichtingsbalk met LED verlichting, inclusief bekabeling en 13-polige 'Jaeger' stekker. 

De maximale belasting bedraagt 75 kg. De basis van de drager is vervaardigd van gegalvaniseerd staa. Het overige gedeelte is afgewerkt met geanodiseerde aluminium delen. In gebruikstoestand bedraagt de diepte 70 cm, opgeklapt is dit 30 cm en de breedte bedraagt 160 cm. De fietsendrager weegt inclusief adapters niet meer dan 25 kg.

De voertuigspecifieke kabelset met stekkerdoos is niet inbegrepen en dient apart besteld te worden. Om de fietsen te beschermen tegen weer en wind, is optioneel een bijpassende fietshoes leverbaar. in de uitvoeringen Basic en Premium. Daarnaast is optioneel ook een oprijgoot voor de fietsen verkrijgbaar.

Beoordelingen (0 )
Revo-Star Opklapbare fietsendrager voor campers (kampeerauto) monteren heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gratis verzending!


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Promotie
Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...