opc_loader

Retourneren

Prostor E-Bike Lift electrisch monteren.

Artikelnr: 9940645 mov

Prijs is incl montage  Code : 912

Als er meerwerk uit voort komt met montage van fietsendrager , Bijv. delen demonteren binnenzijde, of geen vulling in wand, dan zullen we dit na overleg met u berekenen.

1.739,00
Beschrijving

Hoog optillen van E-bikes niet meer nodig

Wie regelmatig op reis gaat met camper of caravan zal erkennen dat het meenemen van E-bikes niet altijd even gemakkelijk is. Het standaard meegeleverde fietsenrek is doorgaans niet berekend op het gewicht van E-bikes en is daarnaast vaak (te)
hoog gemonteerd. Prostor heeft een unieke fietsendrager ontwikkeld die het eenvoudig meenemen van E-bikes mogelijk maakt: de elektrische E-bike lift.

Het hoog optillen van fietsen behoort hiermee tot het verleden. Het draagplatform van de lift zakt tot aan de grond. U rijdt de tweewielers daardoor moeiteloos op de dragers – welke zijn voorzien van bevestigingsmateriaal - en met één druk op de knop 'tilt' u ze omhoog. In de hoogste stand staan uw fietsen ruim één meter veilig van de grond. Eenmaal op uw bestemming aangekomen, laat u het platform elektrisch zakken en kunt u direct op pad om de omgeving te verkennen.

De geluidsarme 12 Volt geïntegreerde motor tilt op soepele wijze een gewicht van maximaal 60 kilogram; dit zijn vier reguliere fietsen óf twee E-bikes.

Wanneer u de drager niet gebruikt, kunt u het draagplatform opklappen. In ruststand neemt het gehele systeem zo'n 40 centimer in, uitgeklapt is dat 75 centimeter. De E-bike lift is voorzien van een noodhandbediening; u kunt dus te allen tijde bij uw fietsen. Het gepatenteerde draagsysteem is op de achterwand van uw camper of caravan gemonteerd met een maximaal bevestigingspunt variërend tussen de 1,98 meter en 2,36 meter.

Specificaties:

Geïntegreerde 12V motor met noodhandbediening.
Maximale draaggewicht van 60 kg
twee elektrische fietsen
Geannodiseerd aluminium

Beoordelingen (1 )
Prostor E-Bike Lift electrisch monteren.

heb hem sinds van de week 25 april 2015 gekocht en zelf gemonteerd ,geweldig ding beetje duur maar als het goed is eenmalig aanschaf verkoop ik mijn camper dan extra betalen voor de prostor ebike lift anders zet ik gewoon de oude fietsenrek er weer op terug ,ik kan wegens gezondheid hartfalen de electriche fietsen niet zo hoog meer op tillen de twee fietsen wegen toch elk bijna 30 kilo was al kapot voor dat ik op reis kon gaan zette ze thuis een dag voor vertrek op de oude ,dat is nu over rijdt ze bijna zo op helemaal tot de grond komen ze niet denk 10 cm dat valt mee met de oude bijna 100cm optillen omdat er onder de oude fietsenfrager een service luikje zit dus hij moest wel op de zelfde hoogte als nu de prostor ebike lift gemonteerd worden denk wel dat ik bijna 8 uurtjes bezig ben geweest met montage alles op mijn gemak incl weghalen oude fietsendrager en elec aansluiten
ik zeg doen als je moeite heb met fietsen er op te tillen
mvg r.kraaijeveld uit spijkenisse

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Verzendinformatie


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...
Laatst bekeken items