opc_loader

Verzendkosten : Pakket Nederland € 6,50 / Briefpost Nederland € 3,95 / Pakket België € 9,95 / Briefpost België € 5,95 / Pakket Duitsland € 9,95

Recensies
Geen reviews
Retourneren

Bike trans Camperbus Incl. monteren

2.149,00
x
Beschrijving

Gemakkelijk en zonder inspanning
De  BikeTrans fietsenlift is de ideale oplossing voor het plaatsen en vervoeren van uw fietsen achterop de camper. Dankzij het gepatenteerd en Tüv goedgekeurde liftsysteem vraagt het plaatsen van uw fietsen nauwelijks fysieke inspanning. U kunt uitgerust aan uw fietstocht beginnen en ook na terugkeer moeiteloos uw fietsen terugplaatsen. 

Bezit u een lichte scooter (tot 75 kg), ook deze kan gemakkelijk op de BikeTrans fietsenlift worden vervoerd. Het fietsenplateau zakt tot de grond, u rijdt de fietsen er zo op en met een eenvoudige drukknopbediening brengt u het plateau met de fietsen weer omhoog. 

De positie van de BikeTrans fietsenlift is zo bepaald dat de achterlichten en het nummerbord van uw camper of caravan vrij zichtbaar blijven. Hierdoor is montage van een extra lichtbalk niet nodig, dit levert u dus ook nog een nuttige besparing op.

Topkwaliteit en duurzaam
De BikeTrans fietsenlift bestaat o.a. uit een lichtgewicht aluminium frame dat met een hulpchassis aan het chassis onder uw camper wordt gemonteerd met extra bevestigingssteunpunten aan de bovenzijde. Dit frame wordt voor uw camper op maat gemaakt en voor u gemonteerd.

Het frame is voorzien van een weerbestendige poedercoating, het overige mechanische systeem is in duurzame materialen uitgevoerd, de Biketrans fietsenlift is gegarandeerd roest vrij.

Het 12V elektronische systeem van de BikeTrans fietsenlift is van hoogwaardige kwaliteit en werkt daardoor nagenoeg storingsvrij. Deze wordt op de motoraccu van uw camper aangesloten. 

De BikeTrans fietsenlift weegt slechts 28 kg, is opklapbaar en kan ruim 75 kg heffen. In opklapbare positie steekt de fietsenlift slechts 30 cm achter de camper uit. Hierdoor en door het lage gewicht verneemt u de BikerTrans fietsenlift nauwelijks. Uitgeklapt meet de BikeTRans fietsenlift 65 cm.

Veligheid
De BikeTrans is voorzien van een slimme valbeveiliging waarmee uw fietsen altijd stabiel en veilig staan.

Bij de bediening is vooral gedacht aan uw eigen veiligheid: de bedieningsknop van de fietsenlift bevindt zich aan de rechterzijde van de camper, zodat u altijd aan de veilige kant van de weg staat.

BikeTrans® FIETSENLIFT 
Een lange verre vakantie of een korte trip meer nabij, wat is het fijn als u uw eigen fietsen kunt meenemen wanneer u met de camper erop uit trekt. Misschien wilt u speciaal een dagje fietsen, maar graag iets verder van huis. Met de camper, de fietsen achterop, heeft u een enorm groot fietsgebied binnen uw bereik.

U kunt de fietsen binnen in de camper vervoeren, maar dat geeft risico op beschadiging van de fietsen of het interieur. U kunt uw fietsen ook op een demontabele traditionele fietsendrager zetten. Beiden mogelijkheden resulteren meestal in een lastige en zware klus, zeker als u elektrische fietsen heeft. En dat is nu net de inspanning en stress die u graag wilt ontlopen.

Het kan gelukkig veel handiger!

Beoordelingen (0)
Bike trans Camperbus Incl. monteren heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gratis Verzenden

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Gastenboek
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...
AJM Lakerveld 
Onderdeel voor dakluik besteld, ging...
Laatst bekeken items