opc_loader

Nieuwe Artikelen
52,95 44,95
34,95 29,95
Recensies
Geen reviews
Retourneren

Heki dakluik 2 creme/wit inbouwen (960x655 mm) ( Incl. nieuw gat )

Artikelnr: 0401057B

Deze prijs is incl. montage  Code:623

Monteren in nieuw aan te brengen opening !

939,00
Beschrijving

Het Heki 2 dakluik van Dometic is speciaal ontwikkeld voor caravans en biedt volop licht en frisse lucht. Dit Dometic dakluik is geschikt voor een gatmaat van 96 x 65,5 centimeter, bij een dakdikte tussen 55 en 60 millimeter.

Fabrieksuitvoering zonder verpakking en handleiding

Dit Heki 2 dakluik wordt geleverd zonder verpakking, inbouwhandleiding en mal, waardoor deze extra voordelig geprijsd is. Een ideaal dakluik als u ervaring heeft met het plaatsen van dakluiken of als u een kapot Heki 2 dakluik wil vervangen.

Groot kunststof dakluik voor caravans

De Heki 2 is een groot kantelbaar dakluik met een gewicht van slechts 11 kilogram. Door gebruik te maken van Luran-S, een hoogwaardig en zeer weerbestendig spuitgegoten kunststof, is het luik zo licht mogelijk. Het frame is crèmewit van kleur (RAL 9001), de kap van dubbel acrylglas is grijs getint.

Op 3 standen te openen

Het Heki 2 dakluik heeft een grote opening waardoor er een enorme hoeveelheid licht naar binnen valt. Het dakluik biedt permanente ventilatie en is in drie standen te openen:

Slechtweerstand van 12 millimeter, de wind kan het luik niet optillen en er kan geen regen binnendringen;
Middelste ventilatiestand van 150 millimeter, door de bedieningsbeugel stevig vast te zetten;
Volledig geopend op 55°, door gasdrukveren wordt de koepel opengehouden.


Dakluik met met verduistering en insectenhor

Dit dakluik is erg gemakkelijk om te bedienen. Met een metalen uitzetbeugel, in combinatie met pneumatische gasdrukveren wordt het luik opengeduwd. De geïntegreerde verduistering- en horgordijnen zijn zowel apart van elkaar als tegelijkertijd te gebruiken.

Het Heki 2 dakluik monteren

Voor het verlijmen, afdichten en monteren van dit dakluik adviseren wij de Dekalin Dekaseal 1512 kit of de Sika Sikalastomer 710 butylkit. Monteer het dakluik met de scharnieren in de rijrichting. Sluit het dakluik altijd voordat u gaat rijden.

Maximale snelheid

Wanneer u dit dakluik geplaatst heeft dient u rekening te houden met de toegestane maximum snelheid van 100 kilometer per uur. Monteer een spoiler voor het dakluik bij snelheden boven 80 kilometer per uur. 

Beoordelingen (0 )
Heki dakluik 2 creme/wit inbouwen (960x655 mm) ( Incl. nieuw gat ) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gratis verzending!


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Promotie
Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...