De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Vanaf €50 gratis bezorgd (NL) Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
Reservewielhouder Fiat Ducato X250 2006- inclusief montage

Reservewielhouder Fiat Ducato X250 2006- inclusief montage

34001mem
225,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

Laat u door ons adviseren!

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Een handig accessoire: de reservewielhouder. Bij de nieuwe Fiat Ducato camper wordt standaard geen reservewiel meegeleverd, maar een spuitbus om de band te repareren indien deze lek is.
 

De meeste campereigenaren willen graag toch een reservewiel mee op pad. Omdat het reservewiel niet meegeleverd wordt, zit de houder ook niet op de camper gemonteerd. Wij hebben een reservewielhouder voor de oudere en nieuwere Fiat Ducato's, waarin het reservewiel opgeborgen kan worden. U bespaart hiermee ruimte in de garage van de camper. Het wiel wordt opgehangen dmv een handmatige lier (zit in het pakket). Als u het wiel nodig heeft, kunt het wiel eenvoudig laten zakken en het eruit nemen. 
 

Om de bandenspanning van het reservewiel te controleren of op te pompen hoeft u met optionele ventiel verlenger niet het wiel te verwijderen, maar de bandenspanningsmeter alleen op het ventiel aan te sluiten. Deze ventiel verlenger (extra slang) is los te bestellen. 
 

Deze reservewielhouder is alleen geschikt voor het originele Fiat Ducato x250 chassis (2006-), montage achter de achteras en voor originele stalen velgen van 15" en 16". 


''Bij chassis-verlenging'' extra aandacht voor de passing van de lier-beugels.
Bij aanpassingen van leidingen of aanpassing bij chassisverlenging komen er extra kosten bij voor montage.

De prijzen zijn berekend inclusief montage. (399)