opc_loader

Plisse hordeur met ketting (BEMI)

Artikelnr: PFL-UNI001-9001
279,00
Beschrijving

Standaard maten zijn:  179-182cm     182-185cm     196-199cm

Bemi plissé: kwaliteit en onverwoestbaar

Deze deur past op vrijwel iedere caravan deur, met uitzondering van caravans met een verlaagde instap (o.a. Fendt en Tabbert) en caravans met een verlaagd dak (o.a. Eriba Puck, Touring en Living, de Kip Compact en Rapido).

De Bemi plissé hordeur, is een unieke deur om insecten buiten uw caravan of kampeerauto te houden. Speciaal voor de Europese markt brengt Bemi deze deur exclusief op de recreatiemarkt.
De platte ondergeleiding van 3 mm hoog maakt de plissé hordeur geschikt voor bijna elke caravan en mag letterlijk geen drempel meer vormen. Door gebruik te maken van een kunststof ketting, die als geleider dient, kan de deur niet meer scheef invouwen of uit de rails lopen. Het gaas rolt niet op, maar vouwt op. De treklijst blijft op elke gewenste stand staan en klapt dus niet uit zichzelf terug.
Het gaas is zwart en dus enigszins zonwerend en beter zichtbaar. Daarmee voorkomt u dat iemand per ongeluk door het gaas heen loopt. En mocht er toch eens iemand tegen of door het gaas lopen, dan drukt u het gewoon weer terug in de plooi.

De deuren zijn Japans/Nederlands van fabrikaat, rot- en UV-bestendig. In de deur zit geen gewoon gaas, maar schorpioen net. Dit is de zwaarst mogelijk kwaliteit. De deur heeft dan ook 5 (!) jaar garantie. En na een verblijf in de stalling hoeft u niet bang zijn dat het gaas verweerd is, of zal scheuren.
Diverse Europese caravan en kampeerauto fabrikanten, waaronder de Knaus-Tabbert groep en de Hymer groep, voeren inmiddels de Bemi plissé hordeur standaard in hun modellen.

Tips

Smeren? Het is heel normaal dat deze plissé hordeur geluid maakt bij het openen en sluiten.Niet smeren, dit trekt alleen maar vuil aan dat tussen de ketting gaat zitten
Wintertijd? Als er geen insecten meer vliegen of kruipen, dan kunt u de plissé hordeur gewoon in de cassette laten overwinteren. In het voorjaar vrijmaken van stof en vuil en uw plissé hordeur is weer gereed voor gebruik.
Stalling? Sluit de plissé hordeur, dat voorkomt muffe luchtjes.
Schade? Raakt uw plissé hordeur tijdens het gebruik beschadigd? Neem dan contact op met uw dealer om te kunnen bepalen of reparatie mogelijk is.

Beoordelingen (1 )
Plisse hordeur met ketting (BEMI)

(Riet Pluijmen)
Ben zeer tevreden met afhandeling van mijn bestelling.
Zal zeker overwegen volgende aankoop bij dit bedrijf te doen.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Verzendinformatie


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Promotie
Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...
Laatst bekeken items