opc_loader

Hordeur plisse harmony

Artikelnr: 820201789
179,00
Beschrijving

Nieuw is de Harmony plissé hordeur, die automatisch opent en vederlicht sluit. Pluspunten qua comfort waar u zich over zult verbazen. Want met één lichte handbeweging ontgrendelt u de hordeur en opent deze zich volledig automatisch. En dat is wel zo handig als u met een vol dient blad naar buiten wilt.

Het gaas is zwart en dus enigszins zonwerend en beter zichtbaar. Daarmee voorkomt u dat iemand per ongeluk door het gaas heen loopt. En mocht er toch eens iemand tegen of door het gaas lopen, dan drukt u het gewoon weer terug in de plooi.

De deuren zijn Japans van fabrikaat, rot- en UV bestendig. Na een verblijf in de stalling hoeft u dus niet bang te zijn dat het gaas verweerd is, of zal scheuren.

Uw plissé hordeur Harmony is een bewezen, betrouwbaar en duurzaam insectenwerend product. Niet voor niets heeft een van de grootste caravan fabrikanten van Europa, ervoor gekozen om deze deur standaard in alle modellen in te bouwen.

De plissé hordeur Harmony vereist nauwelijks onderhoud. Wij adviseren u om stof en pluisjes met een zachte borstel van het gaas te verwijderen. De lijsten, de geleider bovenaan en de drempel kunt u uitborstelen of stofzuigen en zonodig schoonhouden met een vochtige doek. Gebruik nooit agressieve reinigingsmiddelen of een hogedrukreiniger. Bij sterke vervuiling van het gaas raden wij aan om het gaas voorzichtig af te spoelen met lauw water en grondig te laten drogen in geopende toestand.

Beoordelingen (1)
Hordeur plisse harmony

(Wim Brunekreef )
Hordeur in goede orde ontvangen en snelle levering. Beschrijving was summier maar wel gelukt om te monteren.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Gratis verzending!


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Promotie
Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...
Laatst bekeken items