opc_loader

SMART Trailer E-Connect

De E-Connect is het basisstation van de SMART Trailer. Hier kunnen alle onderstaande modules op aangesloten worden. € 149.95

Optie:

E-Level: waterpasmodule € 39.95

E-Pressure: bandendrukmonitor module € 109.95 

E-Volt: Accu module € 39.95

E-Temperature: draadloos temperatuur en luchtvochtigheid meten     € 49.95

E-Switch: 2 x Switch om draadloos stand deuren en luiken te monitoren € 59.95

E-Load: Kogeldrukmodule € 249.95

E-Waterlevel: Waterniveaumodule € 109.95

E-Gaslevel: Gasflesmodule € 99.95

149,95
E-Level
E-Pressure
E-Volt
E-Temperature
E-Switch
E-Load
E-Waterlevel
E-Gaslevel
Beschrijving

Wat is SMART-Trailer?

SMART-Trailer geeft u via de SMART-Trailer app op uw smartphone informatie over de status van uw caravan of camper. Het SMART-Trailer systeem kan eenvoudig geïnstalleerd worden in elke camper of caravan.

E-Connect

Het hart van de SMART-Trailer systeem is de E-Connect. Dit is het basisstation waar het allemaal bij begint. De E-Connect ontvangt via Bluetooth de informatie van de sensoren en stuurt deze constant naar de app op uw smartphone. Dit is de basis waarop u alle modules kunt aansluiten, zonder de E-Connect werkt het systeem niet. Hieronder vindt de modules die u op de E-Connect kunt aansluiten.

E-Level

Bespaar tijd en zet uw caravan of camper nauwkeurig waterpas met de E-Level.

Gaat u kamperen? Dan is het belangrijk dat uw caravan of camper waterpas staat. Het verbetert niet alleen uw slaapcomfort, maar het zorgt er ook voor dat het water in de gootsteen wegloopt, u goed kunt koken en het maakt het stellen van uw voortent een stuk gemakkelijker. Met de E-Level wordt het waterpas zetten kinderspel. Via uw smartphone kunt u namelijk precies zien of uw caravan of camper recht staat. Is dat nog niet het geval? Dan hoeft u enkel aan het neuswiel te draaien. Dag, fysieke waterpas! Hallo E-Level!

E-Pressure

Check uw actuele bandenspanning met E-Pressure.

Met de E-Pressure bent u zowel voor vertrek, als onderweg op de hoogte van uw bandenspanning. Bij een te lage bandenspanning neemt het draagvermogen af en worden de banden tijdens het rijden te warm. De kans op een klapband neemt dan enorm toe. Is de bandenspanning te hoog? Dan heeft de caravan minder veercomfort en dus meer te lijden. Bovendien wordt er maar liefst 10% meer brandstof verbruikt als de bandenspanning niet goed is. Voorkom dit, aangezien het van belang is om veilig onderweg te zijn met de camper of caravan. Ga slim en veilig op weg met de E-Pressure! 

E-Volt

Altijd op de hoogte van de status van uw accu.

De accu is belangrijk voor diverse functies in uw camper of caravan. Het zou dan ook veel zorgen schelen als u niet zomaar verrast kan worden door een lege accu. De E-Volt maakt dit mogelijk. Dit slimme systeem meet namelijk continu de status van de accu en houdt u op de hoogte via uw smartphone. Bovendien ontvangt u een melding wanneer deze bijna leeg is. De E-Volt is bovendien draadloos en geschikt voor elk type accu. Welke kampeerder wil dit nu niet hebben?

E-Temperature

Heerlijk op reis met de juiste temperatuur in uw koelkast.

Niets is zo lekker als een verkoelend drankje wanneer u in de zon op de camping staat. Maar wat nou als de koelkasttemperatuur te hoog is? Met de E-Temperatuur hoeft u niet meer naar de koelkast zelf om dit te checken. Op uw smartphone ziet u namelijk direct de actuele temperatuur en luchtvochtigheid. Ideaal! Zo zorgt u ervoor dat voedsel dat gekoeld moet blijven niet te warm wordt. Groenten, fruit en vlees kunt u dan ook veel langer bewaren. Gun uzelf daarom een zorgeloze vakantie en ga voor de E-Temperature!

E-Switch

Vergeet u ook weleens het raam of dakluik van uw caravan/camper dicht te doen? Dan is E-Switch wat voor u!

Het kan gebeuren dat u vergeet het dakluik van uw caravan of camper te sluiten. Dankzij de E-Switch kunt u dit altijd checken. Via uw smartphone bent u namelijk altijd op de hoogte hiervan en ontvangt u een melding wanneer er nog iets openstaat. Zo ziet u in één oogopslag op uw smartphone of alle ramen, deuren en het dakluik goed afgesloten zijn. Een openstaand dakraam kan tijdens het rijden namelijk gevaarlijk zijn. Het kan van uw voertuig afwaaien en veel schade veroorzaken. Voorkom dit en kies daarom voor de E-Switch.

E-Load

Snel en eenvoudig de exacte kogeldruk aflezen van uw telefoon.

Het kan best even puzzelen zijn om de bagage in de caravan zó te verdelen dat u met de juiste kogeldruk kunt vertrekken. Sommige caravans zijn wat dat betreft onhandig ingedeeld. Maar let op: wanneer de belading verkeerd is, kan dit slingeren veroorzaken. Voorkom dit en maak gebruik van de E-Load. Deze slimme module houdt u continu op de hoogte van de kogeldruk en waarschuwt u via een melding op uw smartphone wanneer deze te hoog of te laag is.

E-Waterlevel

Nooit meer gokken hoeveel water er precies in uw tank zit met de E-Waterlevel.

Bent u het beu om steeds handmatig de inhoud van uw watertank te checken? Met de E-Waterlevel bent u altijd op de hoogte van de hoeveelheid water in uw watertank. Op deze manier zult u nooit meer last hebben van een overstroomde of lege watertank en neemt u niet langer teveel of te weinig water mee. Ook het vullen van de watertank wordt kinderspel met E-Waterlevel want u kunt tijdens het vullen de actuele inhoud aflezen op uw telefoon.

E-Gaslevel

Voorkom dat uw gasfles plots leeg is met de E-Gaslevel.

Natuurlijk, u kunt met behulp van een weegschaal de inhoud van de gasfles bepalen. Toch is dat niet altijd even handig, vooral niet wanneer u op de camping staat. Maak het uzelf daarom makkelijk en ga voor de E-Gaslevel. Dankzij dit systeem kunt u namelijk elk moment het gasniveau controleren via uw smartphone. Ideaal! Dit wil toch iedere fanatieke kampeerder hebben? 

Extra informatie

Beoordelingen (0 )
SMART Trailer E-Connect heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gratis verzending!


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Meest verkocht
Hot Item !

Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...
Laatst bekeken items