opc_loader

Verzendkosten : Pakket Nederland € 6,50 / Briefpost Nederland € 3,95 / Pakket België € 9,95 / Briefpost België € 5,95 / Pakket Duitsland € 9,95

SMART Trailer E-Connect

Enduro

Standaard wordt de E-Connect geleverd , connectiebox tussen caravan en smartphone € 119.95

Optie:

E-Level waterpasmodulle € 59.95

E-Pressure bandendrukmonitor module € 99.95 

E-Volt Accu module € 39.95

E-Temp draadloos temperatuur en luchtvochtigheid meten € 39.95

E-Switch 2 x Switch om draadloos stand deuren en luiken te monitoren € 59.95

119,95
E-Switch
E-Temp
E-Volt
E-Level
BE-Pressure
x
Beschrijving

Wat is SMART-Trailer?

SMART-Trailer geeft u via de SMART-Trailer app op uw smartphone informatie over de status van uw caravan of camper. Het SMART-Trailer systeem kan eenvoudig geïnstalleerd worden in elke camper of caravan. Controleer voor vertrek gemakkelijk de spanning van uw banden en zet bij aankomst uw caravan in een handomdraai waterpas. Nieuwsgierig naar welke modules u nog meer  kunt gebruiken? kijkt u even verder......

E=Level

E-Level Logo

Nauwkeurig waterpas in mum van tijd

Vindt u het heen en weer lopen om uw caravan waterpas te zetten ook zo onhandig en vervelend? Met de E-Level kunt u altijd en overal in de app zien of uw caravan waterpas staat. Zo hoeft u niet meer heen en weer te lopen en ziet u in een oogopslag of uw caravan waterpas staat, ongeacht u nu bij het neuswiel staat of in de auto zit.

E-Pressure

E-Pressure Logo

Voorkom een klapband tijdens uw reis

Wist u dat met een verkeerde bandenspanning onnodig veel brandstof verbruikt wordt en de kans op een klapband aanzienlijk toeneemt? Met de bandenspanningsmodule bent u altijd op de hoogte van uw bandenspanning. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige en voordelige reis!

E-Volt

E-Volt Logo

Nooit meer onverwachts een lege accu

Bent u op de hoogte van de staat van uw accu? Met E-Volt ziet u gemakkelijk hoe vol de accu is, wat het huidige accuvoltage is en hoeveel cycli de batterij gemaakt heeft. Daarnaast kunt u ook een waarschuwingsmelding instellen die u ontvangt op uw telefoon wanneer de accu bijna leeg is. Net zoals de andere modules van SMART-Trailer is E-Volt draadloos en geschikt voor ieder type accu.

E-Temperature

E-Temperature Logo

Altijd de juiste temperatuur in uw koelkast

Met E-Temperature kunt u op uw smartphone de temperatuur en luchtvochtigheid in of buiten uw caravan meten. Doordat E-Temperature draadloos is, kunt u deze ophangen waar u wilt. Kies bijvoorbeeld voor de koelkast om er zeker van te zijn dat uw etenswaren niet bederven. Door de alarmfunctie krijgt u een melding op uw telefoon wanneer de vooraf ingestelde temperatuur bereikt wordt.

E-Switch

E-Switch Logo

Zie snel bij vertrek of er nog iets openstaat

Vergeet u ook weleens het raam, dakluik of deur van uw caravan te sluiten? Voorkom dit met de E-Switch. Installeer de E-Switch gemakkelijk en draadloos op uw dakluik, raam of deur en zie in één oogopslag op uw telefoon of deze gesloten of geopend zijn. E-Switch heeft een alarmfunctie die u waarschuwt als er nog iets openstaat terwijl u aan het rijden bent. Net zoals u gewend bent van uw auto.

Beoordelingen (0)
SMART Trailer E-Connect heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gratis Verzenden

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Meest verkocht
Hot Item !

Gastenboek
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...
AJM Lakerveld 
Onderdeel voor dakluik besteld, ging...
Laatst bekeken items