opc_loader

Retourneren

Raamfix voor PolyPlastic ramen - raambeveliging voor campers & caravans

Artikelnr: 25080
14,50
Beschrijving

Deze Raamfix is geschikt voor Polyplastic caravanramen en/of Polyfix vergrendeling; past op ieder raam waarbij de vergrendeling in het midden zit. Het merk van uw caravan- of camperraam staat op het raam gedrukt.
Let op, deze Raamfix is geschikt voor alleen de Polyplastic vergrendeling, Deze Raamfix past NIET op POLYVISION ramen.  (bij de afbeeldingen is de poly plastic vergrendeling te zien)
De Raamfix is zeer eenvoudig aan te brengen, Je schuift de Raamfix erop van rechts naar links over de bestaande hendel en wordt direct geblokkeerd door het raamkozijn als er geprobeerd wordt de vergrendeling te forceren. Deze raamvergrendeling is voor hendels die wijzen naar rechts.

De PolyPlastic Raamfix is niet voor hendels naar links beschikbaar.

Wij hebben Raamfix beschikbaar voor twee merken ramen, Polyplastic en Dometic Seitz, en verschillende raamhendels van deze merken.

Klik hier om te bepalen welke raamhendel u heeft en welke Raamfix u nodig heeft.

De Raamfix is ook zichtbaar vanaf de buitenzijde, zodat het dievengilde ziet dat het voertuig beveiligd is tegen inbraak. Daarnaast zijn er speciale "Raamfix stickers" verkrijgbaar die op uw ramen geplakt kunnen worden. 

Eigenschappen van de Raamfix:

  • Materiaal: Staal,
  • Kleur: Zwart,
  • Afwerking: Gepoedercoat,
  • Gewicht per stuk: 60 gram.

De Raamfix is eenvoudig aan te brengen over de bestaande raamvergrendeling zonder gebruik van gereedschap:

  • Geen gaten boren,
  • Geen sleutels nodig,
  • Geen pincodes onthouden. 

De RaamFix dient geplaatst te worden op de horizontale vergrendeling.

De Memo Europe Raamfix is een simpele maar zeer doeltreffende raambeveiliging voor campers en caravans. Het stalen handgreepje wordt eenvoudig over de raamsluiting geschoven en voorkomt daarmee inbraken via het raam. Daarmee voorkomt het niet alleen schade en gestolen spullen, maar voorkomt het ook een onveilig gevoel in uw eigen kampeermiddel.

Het raam is het meest kwetsbaar

Voor de deuren van veel campers is al een extra slot te verkrijgen, maar uit onderzoeken van verzekeraars blijkt dat de ramen van camper en caravan een kwetsbaar punt zijn. De Raamfix van Lock M Out voorkomt echter eenvoudig, en zonder montage, dat de raamsluitingen van buitenaf worden geopend.

Eenvoudig over de raamsluiting te schuiven

De stalen handgreepjes hoeven niet eens gemonteerd te worden en er komt geen schroevendraaier aan te pas. Ook sleutels en codes zijn niet nodig. De Raamfix wordt heel eenvoudig over de bestaande raamsluiting geschoven. Hierdoor is het van buiten niet meer mogelijk de hendeltjes van de raamsluitingen open te duwen. Daarbij zorgt de Raamfix voor een extra vergrendeling achter het raamframe. Aan het raam trekken heeft dus ook niet het gewenste effect voor de inbreker die ongezien wil binnenkomen.

Verwijderbaar

Door de eenvoudige manier van plaatsen is de Raamfix ook weer eenvoudig te verwijderen, ook in geval van nood. Een extra voordeel van deze handige inbraakbeveiliging is dat deze van buitenaf zichtbaar is. Het werkt dus ook nog eens als afschrikmiddel voor inbrekers.

Eenvoudig in gebruik

De Raamfix is zelfs te gebruiken als het raam in de ventilatiestand staat. Let wel op: RaamFix is alleen te gebruiken op de horizontale vergrendelingen en niet op de verticale vergrendelingen. Dit model is geschikt voor Polyplastic en Polyfix caravanramen. De Raamfix past op ieder raam waarbij de vergrendeling in het midden zit. Dit model past niet op Polyvision ramen.

Beoordelingen (4 )
Raamfix voor PolyPlastic ramen - raambeveliging voor campers & caravans

(Tonie S te E)
Snel geleverd. Voldoen aan verwachting. Na ze wat gebogen te hebben zitten ze perfect. Super product, super afhandeling. Pen is een aanrader.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(constant Van ammel)
alles was ok heb ze vandaag ontvangen
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

(m visser)
Product ziet er degelijk uit , nu hopen dat het werkt mocht het nodig blijken. De prijs staat alleen niet in verhouding tot het product ook omdat je er meerdere nodig hebt als je goed wilt beveiliging. Het product mag eigenlijk niet meer kosten dan 5 euro.
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

(Leon)
Perfecte en snelle levering.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Verzendinformatie


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...