opc_loader

Recensies
Geen reviews
Retourneren

Raamfix voor Dometic - Seitz S3 ramen - RECHTS met richel S3 - raambeveliging voor campers en caravans

Artikelnr: 25084
14,50
Beschrijving

Raamfix voor Dometic - Seitz ramen - LINKS met richel S3 - raambeveliging voor campers en caravans

Deze Raamfix is geschikt voor de linker hendel (wijst naar links) van de Dometic/Seitz camperramen. Let op deze past alleen op de vergrendeling met extra richel. Het merk van uw camperraam staat op het raam gedrukt.

De Raamfix is zeer eenvoudig aan te brengen, hij schuift over de bestaande hendel en wordt geblokkeerd door het raamkozijn als er geprobeerd wordt de vergrendeling te forceren.

Eigenschappen van de Raamfix:

  • Materiaal: Staal,
  • Kleur: Zwart,
  • Afwerking: Gepoedercoat,
  • Gewicht per stuk: 62 gram.

De Raamfix is eenvoudig aan te brengen over de bestaande raamvergrendeling zonder gebruik van gereedschap:

  • Geen gaten boren,
  • Geen sleutels nodig,
  • Geen pincodes onthouden.

De RaamFix dient geplaatst te worden op de horizontale vergrendeling(wijst naar links).

Raambeveiliging - RaamFix

Ieder jaar wordt veel ingebroken in campers en caravans. Niet alleen zorgen inbraken voor veel schade aan het voertuig en worden kostbare bezittingen ontvreemd, tevens zorgt de inbraak ook vaak voor een onveilig gevoel. Om de voordeuren van de camper te beveiligen zijn Heosafe sloten voor de luiken en extra sloten voor de (toegangs)deurenverkrijgbaar. Echter, blijkt uit onderzoek van verzekeraars dat veel inbraken vaak ook plaats vinden via het raam van de camper of caravan. Dit wordt bevestigd door de eigenaren van ingebroken voertuigen. Er waren tot 2015 nog geen betaalbare en tevens doeltreffende beveiligingsmiddelen die toepasbaar zijn op verschillende ramen.

Memo-Europe biedt vanaf januari 2015 een nieuw middel dat inbraak via de ramen van camper of caravan helpt te voorkomen; de Raamfix. De Raamfix is een stalen handgreep die eenvoudig op de bestaande raamvergrendeling geschoven wordt (zonder gereedschap) en voorkomt dat de vergrendeling van buitenaf geopend kan worden. In geval van nood kan de Raamfix snel en zonder gereedschap verwijderd worden.

De Raamfix schuift over de bestaande vegrendeling. Hierdoor is hij eenvoudig, snel en zonder gereedschap te bevestigen.

De RaamFix kan gebruikt worden als het raam op de tochtstand staat!

De Raamfix is ook zichtbaar vanaf de buitenzijde, zodat het dievengilde ziet dat het voertuig beveiligd is tegen inbraak. Er zijn stickers met "Raamfix" verkrijgbaar die op de ramen of op de Raamfix bevestigd kunnen worden.

De Memo Europe Raamfix is een simpele maar zeer doeltreffende raambeveiliging voor campers en caravans. Het stalen handgreepje wordt eenvoudig over de raamsluiting geschoven en voorkomt daarmee inbraken via het raam. Daarmee voorkomt het niet alleen schade en gestolen spullen, maar voorkomt het ook een onveilig gevoel in uw eigen kampeermiddel.

Het raam is het meest kwetsbaar

Voor de deuren van veel campers is al een extra slot te verkrijgen, maar uit onderzoeken van verzekeraars blijkt dat de ramen van camper en caravan een kwetsbaar punt zijn. De Raamfix van Lock M Out voorkomt echter eenvoudig, en zonder montage, dat de raamsluitingen van buitenaf worden geopend.

Eenvoudig over de raamsluiting te schuiven

De stalen handgreepjes hoeven niet eens gemonteerd te worden en er komt geen schroevendraaier aan te pas. Ook sleutels en codes zijn niet nodig. De Raamfix wordt heel eenvoudig over de bestaande raamsluiting geschoven. Hierdoor is het van buiten niet meer mogelijk de hendeltjes van de raamsluitingen open te duwen. Daarbij zorgt de Raamfix voor een extra vergrendeling achter het raamframe. Aan het raam trekken heeft dus ook niet het gewenste effect voor de inbreker die ongezien wil binnenkomen.

Verwijderbaar

Door de eenvoudige manier van plaatsen is de Raamfix ook weer eenvoudig te verwijderen, ook in geval van nood. Een extra voordeel van deze handige inbraakbeveiliging is dat deze van buitenaf zichtbaar is. Het werkt dus ook nog eens als afschrikmiddel voor inbrekers.

Eenvoudig in gebruik

De Raamfix is zelfs te gebruiken als het raam in de ventilatiestand staat. Let wel op: RaamFix is alleen te gebruiken op de horizontale vergrendelingen en niet op de verticale vergrendelingen. Dit model is geschikt voor Polyplastic en Polyfix caravanramen. De Raamfix past op ieder raam waarbij de vergrendeling in het midden zit. Dit model past niet op Polyvision ramen.

Beoordelingen (0 )
Raamfix voor Dometic - Seitz S3 ramen - RECHTS met richel S3 - raambeveliging voor campers en caravans heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendinformatie


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...