opc_loader

Artikelen
Recensies
Geen reviews
Retourneren

Hulpveren achteras

Prijs is Incl. montagekosten!

695,00
Beschrijving

Verbeterd rijgedrag door veeraanpassing

Rijdt u continu met een zware belading? Dan kunt u kiezen voor onze hulpveren en zwaarveren. Deze verzwaarde vering zorgt er veelal voor dat het voertuig weer op de oorspronkelijke rijhoogte komt. De veerweg neemt dus weer toe, waardoor de stabiliteit wordt verbeterd en in zekere mate ook het comfort wordt verhoogd.

Hulp- en verzwaarveren zijn veersystemen die de bestaande vering ondersteunen of verzwaren om zo het veerprobleem op te lossen. De hulp- en verzwaarveren worden bij bestaande bladvering/schroefvering gemonteerd of vervangen de originele schroefvering. 

Een VB-CoilSpring is de juiste optie voor een voertuig dat altijd zwaarbeladen is en dat niet te maken heeft met wisselende belading. De versterking van de veerkracht is namelijk permanent en niet regelbaar.

Vervangveer

Zoals de naam al aangeeft, wordt de originele schroefveer bij het monteren van een vervangveer vervangen, namelijk door een verzwaarveer.

Schroefveer

De originele blad- of schroefveer blijft bij het monteren van een hulpveer behouden. De hulpveer wordt er namelijk bijgeplaatst. Door het plaatsen van deze hulpveer wordt de originele vering verzwaard.

Voordelen VB-CoilSpring:

  • Minder doorhangen
  • Verbeterd comfort
  • Verhoogde stabiliteit
  • Sterkere vering
  • Minder zijwindgevoeligheid

Een VB-CoilSpring is de juiste optie voor een voertuig dat altijd zwaarbeladen is en niet te maken heeft met wisselende belading. De versterking van de veerkracht is namelijk permanent en niet te regelen.

Beoordelingen (0 )
Hulpveren achteras heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendinformatie


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Promotie
Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...
Laatst bekeken items