opc_loader

Artikelen
Nieuwe Artikelen
Retourneren

Deurkluis FIAT Ducato X250/290 metaal

Artikelnr: 9940786 Mov
Fiat
299,00
Beschrijving

Waardevolle zaken onderweg veilig opbergen

Inbraak in uw camper is nooit geheel te voorkomen.
Een inbreker weet dat u met uw camper voor langere tijd op vakantie bent en dus veel waardevolle zaken bij u heeft. Het is belangrijk het de inbreker zo moeilijk mogelijk te maken.

Beveiliging
Er bestaan voldoende speciale deur- en raamsloten en alarmsystemen voor uw camper waarmee u belangrijke drempels kunt opwerpen, maar eenmaal binnen weet de inbreker de laptop, i-pad, navigatiesystemen of bankpassen echter toch vaak snel buit te maken. Deze zijn immers meestal verstopt op (voor de inbreker) voor de hand liggende plaatsen. Om het de inbreker, als hij de eerste barrières toch heeft overwonnen, zo moeilijk mogelijk te maken biedt een kluis uitkomst. Maar waar plaats je zo’n (veelal zware) kluis veilig en degelijk.

Montage.
De kluis wordt gemonteerd op het linker of rechter voorportier. U kunt natuurlijk ook allebei de portieren voorzien van een deurkluis. De montage is eenvoudig; de standaard portiertas wordt verwijderd en met de meegeleverde bouten wordt de deurkluis in de bestaande schroefgaten van het portier vast gezet. Zo is de Campersafe op vier plaatsen stevig verankerd aan de binnenzijde van het portier. Bij gesloten portier is het niet of nauwelijks mogelijk de kluis met inbrekersgereedschappen te lijf te gaan.

Beoordelingen (2)
Deurkluis FIAT Ducato X250/290 metaal

Snelle levering en een gunstige prijs. Montage van de kluis is simpel, maar in verband met het gewicht is het aan te raden om de eerste schroeven met zijn tweeën te monteren. Het demonteren van het vak van de deur en de montage van de kluis koste ons ca. 20 minuten. Jammer dat er aan de binnenzijde van de kluis geen zachte bekleding zit.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Prima en heel snelle levering.
Goed product alleen zou de binnenkant bekleed kunnen zijn met zachter materiaal

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Let op i.v.m. de feestdagen geen leveringen van 20 dec. tm 6 jan.


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Gastenboek
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...
AJM Lakerveld 
Onderdeel voor dakluik besteld, ging...
Laatst bekeken items