opc_loader

Artikelen
Recensies
Geen reviews
Retourneren

Camper kluis ( campersafe) portier Fiat, Citroën, Peugeot 2006-heden

Artikelnr: 09.21.560 beaumont

Kluis van Glasvezel en Kevlar, slechts 2.6 KG !

349,00 299,00 U bespaart: 14%
x
Beschrijving

Waardevolle zaken onderweg veilig opbergen

Inbraak in uw camper is nooit geheel te voorkomen.
Een inbreker weet dat u met uw camper voor langere tijd op vakantie bent en dus veel waardevolle zaken bij u heeft. Het is belangrijk het de inbreker zo moeilijk mogelijk te maken.

Beveiliging
Er bestaan voldoende speciale deur- en raamsloten en alarmsystemen voor uw camper waarmee u belangrijke drempels kunt opwerpen, maar eenmaal binnen weet de inbreker de laptop, i-pad, navigatiesystemen of bankpassen echter toch vaak snel buit te maken. Deze zijn immers meestal verstopt op (voor de inbreker) voor de hand liggende plaatsen. Om het de inbreker, als hij de eerste barrières toch heeft overwonnen, zo moeilijk mogelijk te maken biedt een kluis uitkomst. Maar waar plaats je zo’n (veelal zware) kluis veilig en degelijk.

Campersafe.
Beaumont BV te Sittard, kluizenspecialist sinds 2001 heeft in eerste instantie voor het Fiat Ducato chassis de Campersafe ontwikkeld. Deze camperkluis is vervaardigd uit hoogwaardig glasvezel, versterkt met Kevlar. De sluitklep bestaat uit gehard aluminium en is voorzien van twee stevige sloten met veiligheids- sleutels. Deze combinatie van materialen maakt de kluis licht, maar tegelijkertijd robuust en moeilijk doordringbaar. Het totaal weegt slechts 2,6 kg.

Montage.
De kluis wordt gemonteerd op het linker of rechter voorportier. U kunt natuurlijk ook allebei de portieren voorzien van een Campersafe De montage is eenvoudig; de standaard portiertas wordt verwijderd en met de meegeleverde bouten wordt de Campersafe in de bestaande schroefgaten van het portier vast gezet. Zo is de Campersafe op vier plaatsen stevig verankerd aan de binnenzijde van het portier. Bij gesloten portier is het niet of nauwelijks mogelijk de kluis met inbrekersgereedschappen te lijf te gaan.

Netjes afgewerkt
De buitenzijde van de Campersafe is zodanig afgewerkt dat het harmonieert met uw interieur. De binnenzijde is bekleed met neopreen om beschadiging en krassen van uw kostbaarheden te voorkomen.

Beoordelingen (0)
Camper kluis ( campersafe) portier Fiat, Citroën, Peugeot 2006-heden heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gratis Verzenden


Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Gastenboek
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...
AJM Lakerveld 
Onderdeel voor dakluik besteld, ging...