opc_loader

Verzendkosten : Pakket Nederland € 6,50 / Briefpost Nederland € 3,95 / Pakket België € 9,95 / Briefpost België € 5,95 / Pakket Duitsland € 9,95

Artikelen
Retourneren

Remicare van Ducato model X250/X290 1710 x 1250

Artikelnr: 0815353

Artikel wordt speciaal voor u besteld ! En kan alleen in overleg retour gezonden worden.

Neem bij twijfel gerust contact met ons op.

345,00
x
Beschrijving

Wat is het nut van de beste plissé insectenbescherming op uw ramen als de deur breed geopend is? Met de hordeuren van REMImobil kunt u gegarandeerd genieten van veel frisse lucht en licht tegelijkertijd als bescherming tegen ongedierte. Een aangename, frisse camping ervaring zonder bezoeken aan muggen of vliegen, geen benauwdheid of nachten wakker door zoemende insecten - open de schuifdeur en sluit de hordeur. Het geplooide zwarte materiaal biedt zelfs wat privacybescherming.

U heeft de beste jaloezieen voor de ramen, maar de deur van camperbus staat wagenwijd open? Dan is deze hordeur de oplossing. De schuifdeur kan gewoon open blijven zodat je kan genieten van de frisse lucht en biedt een mate van privacy. REMIcare VAN Ducato model X250/X290.

REMIcare II van für Kastenwagen. Was nützen einem die besten Insekten-Schutzrollos an den Fenstern, wenn die Tür sperrangelweit offensteht? Mit der Insektenschutztür von REMIS erleben Sie viel frische Luft und Helligkeit und haben gleichzeitig den Rundum-Schutz vor Quälgeistern. So sieht ein angenehmes, durchlüftetes Campingvergnügen ohne  Mücken- oder Schnakenbesuch aus. Keine stickige Luft und schlaflose Nächte durch herumsummende Mücken – einfach Schiebetür auf und Plissee zu. Und nebenbei dient das plissierte, schwarze Material als leichter Sichtschutz.

  • Passend für Fiat Ducato Fahrzeug-Modell X250/X290
  • Größe 1710 x 1250 mm (hoher Türausschnitt, langer Radstand)

Die Nachrüstung einer REMIcare van Insektenschutztür ist relativ einfach. Im Video wird der Einbau in einen VW T5 gezeigt. Fast genauso einfach ist die Nachrüstung bei einem Fiat Ducato oder Ford Transit. Die Insektenschutztür lässt sich mit nur einer Hand öffnen oder schließen und dichtet den Innenraum rundum gegen lästige Insekten ab.

Beoordelingen (4)
Remicare van Ducato model X250/X290 1710 x 1250
Recensie 1 tot en met 4 (van de 4 recensies). Resultaat: 1

De Remicar had ik snel in huis. Helaas zat er geen handleiding bij. Deze via internet gedownload. Bleek achteraf niet de goede te zijn. Een genoemd hulpstuk, welke niet in het pakket zat, om de hordeur te bevestigen is namelijk niet nodig in de Fiat Ducato.
Om zowel de boven als de beneden geleider te bevestigen heb ik een wat langere schroefje gebruik voor de stevigheid. Voor de rest is de hordeur zo geïnstalleerd. Alles werkt naar behoren en we zijn er erg blij mee. Ondanks het ontbreken van een handleiding is een score van goed op zijn plaats.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Na een vakantie met muggen en vliegen in de camper besloten om een hordeur/cassette aan te schaffen. Na een mailtje met wat vragen over deze cassette keurig antwoord gekregen. Toen besloten om deze cassette te bestellen en zelf te monteren. Na bestelling kreeg ik keurig een telefoontje dat de cassette 2 dagen later zou verstuurd worden omdat hij niet voorradig was. Keurig verpakt cassette 2 dagen later ontvangen en gemonteerd. Dit heeft me uiteindelijk € 170 bespaard (goedkoper dan bij de dealer hier in de buurt en zelfmontage). Dus erg tevreden over het zaken doen met Henk Pen.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Correcte levering binnen de 48 uur.
Hordeur heb ik alleen gemonteerd op ongeveer 1 uur , na montage van een identieke hordeur waarvan koorden waren stuk gegaan
.Wie deze hordeur "nieuw" plaatst moet rekenen op 2 uur montagetijd met tijdelijke hulp van 2e persoon......

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

De remicare Van , Ducato model H2 bevalt ons goed. Het monteren in onze Possl 2 win 2009 was eenvoudig en goed te doen. De bijgeleverde inbouw en bediening handleiding is duidelijk met de foto's die er bij staan. Helaas is deze wel geschreven in het Duits, Engels en Frans.
De levering van de Hor was snel.
Bij het bestellen had ik nog enkele vragen , deze werden snel en correct beantwoord door de klantenservice van de webshop.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Gratis Verzenden

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Gastenboek
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...
AJM Lakerveld 
Onderdeel voor dakluik besteld, ging...
Laatst bekeken items