opc_loader

Bearlock sloten vanaf 598 euro Incl Montage

Fiat/Peugeot         Handbed. Start/Stop code 336 

Fiat/Peugeot      Handbed. 160/180 Pk Start/Stop  code 337

Fiat /Peugeot       Handbed. code 206     Automaat code 260

Ford       Handbed. code 263     Automaat code 264

Renault    Handbed. code 257     Automaat code 258

Optie : Meerprijs SCM Certificaat € 25.00 code 261

Versnelling uitvoering kosten incl. Montage € 598.00

Automaat uitvoering kosten incl.   Montage € 649.00

Start/Stop uitvoering kosten incl. Montage € 598.00

598,00
Beschrijving

Kampeerauto's

Helaas vormen kampeerauto’s steeds vaker een zeer dankbare prooi voor dieven, mede vanwege de relatief hoge waarde. Niet alleen in Nederland, maar vooral de in buitenland rijdende (Nederlandse) campers vormen een grote bron van zorgen voor verzekeraars, maar... vooral voor uzelf, als eigenaar van zo’n kostbaar “rijdend huis”.

Dieven hebben het niet alleen voorzien op uw kampeerauto op zichzelf, maar vooral ook op onderdelen en/of het complete onderstel (chassis). Men kan in illegale fabriekjes, veelal in Midden – en Oost-Europa, relatief gemakkelijk uw camper transformeren tot een heuse  “vrachtwagen”. Door de vergaande uitbreiding van de EU  zal autocriminaliteit significant gaan toenemen. Onze contacten met deskundigen op dit gebied geven duidelijke aanwijzingen in die richting!

Kampeerauto’s zijn nogal moeilijk afdoende te beschermen. De complexiteit van de elektronische voorziening in de (moderne) kampeerauto  werkt steeds vaker(vervelende) storingen in de hand. Tevens is het zo dat in sommige vakantielanden de zenderfrequentie van het  in/uitschakelen van de protectiesystemen overeenkomt met die van  overheidsdienst(en). Met alle ongemakken! In-/uitschakelen is dan niet mogelijk!

Juist door de grote gebruiksvriendelijkheid (snel, simpel & handig) is BearLock consequent, dus effectief, in uw kampeerauto te gebruiken.
Dit zonder enige “bemoeienis” met welk ander systeem dan ook; puur mechanisch, op zichzelf staand en betrouwbaar.

Verscheidene grote verzekeraars prefereren BearLock dan ook i.p.v. de gebruikelijke systemen.  In vele gevallen wordt BearLock zelf verplicht gesteld. De eigenaren van reeds met BearLock uitgeruste kampeerauto’s zijn –zonder uitzondering-  zeer content. Daarbij komt dat Bearlock aanzienlijk goedkoper (en zorgen-en onderhoudvrij!) is dan de andere systemen. Niet alleen vanwege  advies en/of verplichting door de verzekeraar, maar primair voor zichzelf besluiten vele bezitters van kampeerauto’s tot aanschaf en inbouw van BearLock! 

De schade die u oploopt bij diefstal van uw campers is nooit te dekken door welke optimale polis dan ook. Uit ervaring weten wij dat zo’n gebeurtenis een enorme traumatische uitwerking heeft. (Ook al heeft u een goede brandverzekering, dan zult u er toch ook alles aan doen om te voorkomen dat uw huis in de brand vliegt?) “Met BearLock blijft de kampeerauto op zijn plek en dat is wel zo plezierig..” Vooral (ook) voor de eigenaar !

BearLock fabriceert voorvrijwel alle voorkomende kampeerauto’s een passend slot.  Niet alleen voor de meest recente modellen, zoals Fiat Ducato en Ford Transit, maar ook voor oudere uitvoeringen.  Ook voor VW T3 , MB “Düsseldorfer” (508/609) etc. kunnen we een BearLock leveren.

Waarbij we de nog zeer populaire Ducato F/ C 25/ J 5, met stuurversnelling (tot ’94) niet vergeten zijn. Voor de meeste moderne campers is een BearLock “Gentlelock” leverbaar, met ingebouwde pin. Echter, niet altijd maakt de (auto-)techniek dit mogelijk. In alle gevallen zal BearLock kiezen voor de beste oplossing, zonder enige concessie te doen aan veiligheid en effectiviteit.

 • Zeer effectieve blokkering van versnellingsbak- of stuuras
 • Betreft een mechanisch slot en staat dus niet in verbinding met de elektronica van de auto
 • Wordt permanent en onverbrekelijk in auto gemonteerd
 • Pogingen tot sabotage of ontmanteling hebben geen zin
 • Gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij
 • Standaard voorzien van 3 sleutels en een persoonlijke ID Card
 • Reeds verplicht gesteld en aangeraden door verzekeringsmaatschappijen
 • SCM en TUV goedgekeurd product
 • Ruim 1.5 miljoen tevreden gebruikers
 • Standaard geleverd met Registratie “bewijs van inbouw”
 • Meerprijs SCM Certificaat € 20.00 

Extra informatie

Beoordelingen (0 )
Bearlock sloten vanaf 598 euro Incl Montage heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendinformatie


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...
Laatst bekeken items