De meeste producten binnen 24 uur verstuurd Vanaf €50 gratis bezorgd (NL) Eenvoudig & snel betalen met o.a. IDEAL Bestellingen ook op te halen in de winkel
VB Schroefveren inclusief montage
VB Schroefveren inclusief montage

VB Schroefveren inclusief montage

550,
Maak afspraak/stel vraag
 
Versturen

Laat u door ons adviseren!

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

VB Schroefveren

Rijdt u continu met een zware belading? Dan kunt u kiezen voor onze hulpveren en zwaarveren. Deze verzwaarde vering zorgt er veelal voor dat het voertuig weer op de oorspronkelijke rijhoogte komt. De veerweg neemt dus weer toe, waardoor de stabiliteit wordt verbeterd en in zekere mate ook het comfort wordt verhoogd.

Hulp- en verzwaarveren zijn veersystemen die de bestaande vering ondersteunen of verzwaren om zo het veerprobleem op te lossen. De hulp- en verzwaarveren worden bij bestaande bladvering/schroefvering gemonteerd of vervangen de originele schroefvering. 

Een VB-CoilSpring is de juiste optie voor een voertuig dat altijd zwaarbeladen is en dat niet te maken heeft met wisselende belading. De versterking van de veerkracht is namelijk permanent en niet regelbaar.


Vervangveer


Zoals de naam al aangeeft, wordt de originele schroefveer bij het monteren van een vervangveer vervangen, namelijk door een verzwaarveer.


Hulpveer


De originele blad- of schroefveer blijft bij het monteren van een hulpveer behouden. De hulpveer wordt er namelijk bijgeplaatst. Door het plaatsen van deze hulpveer wordt de originele vering verzwaard.

Prijzen zijn op aanvraag.