opc_loader

Recensies
Geen reviews
Retourneren

Al-KO 2Link vormt het platform om belangrijke functies van het chassis te verbinden.

Artikelnr: 1927053
165,00
Beschrijving

AL-KO introduceert na jarenlange ontwikkeling het sensorsysteem in het caravanchassis. Hoofdbestanddeel van het nieuwe open systeem is de nieuwe AL-KO 2Link Box met Bluetooth technologie, die bij de dissel van de caravan wordt gemonteerd. Samen met de 2Link smartphone app is het caravanchassis hiermee klaar voor de toekomst. Al-KO 2Link vormt het platform om belangrijke functies van het chassis te verbinden.

2LINK systeem: In het 2LINK startpakket bevinden zich de 2LINK box en de 2LINK smartphone app. De indicatiefunctie van de ATC-status is gratis inbegrepen in het startpakket. De 2LINK box kan worden ingebouwd bij erkende AL-KO werkplaatsen. Eenvoudige ingebruikname via de 2LINK app. Vanaf januari 2017 is de 2LINK waterpasfunctie verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs (in-app aankoop). Hiermee is het handmatig waterpas zetten van de caravan een fluitje van een cent. Verdere veiligheids- en comfortfuncties volgen.

2LINK box: Bluetooth LE (bereik ca. 10 meter) * Waterdicht conform IP 65 * Kan op elke caravan worden ingebouwd* 2 jaar garantie * Compact en zeer licht * 12 V voedingsaansluiting * Ideale aanvulling op de AL-KO Trailer Control - ATC

2LINK app: De app is gratis verkrijgbaar in de Apple App Store (vanaf 08/16) en de Google Play Store (vanaf 17/01). Met de app heeft u de gebruikershandleidingen altijd bij de hand. Geeft de kortste weg aan naar het dichtstbijzijnde servicestation. Beschikbaar in meerdere talen. Beveiligde verbinding tussen 2LINK box en smartphone via persoonlijke pincode. Indicatie ATC-status voor het trekvoertuig gratis inbegrepen. Voorzien van waterpasfunctie.

Specificaties

Art. nr.

1927053

Artikelnaam

AL-KO 2Link Box

Prijseenheid

Stuks

VE

Stuks

VE Aantal

1

EAN

4251302401095

Artikelnummer producent

1731216

Merk

AL-KO

Beoordelingen (0 )
Al-KO 2Link vormt het platform om belangrijke functies van het chassis te verbinden. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzendinformatie


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Promotie
Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...