opc_loader

Verzendkosten : Pakket Nederland € 6,50 / Briefpost Nederland € 3,95 / Pakket België € 9,95 / Briefpost België € 5,95 / Pakket Duitsland € 9,95

Recensies
Geen reviews
Retourneren

Al-KO 2Link vormt het platform om belangrijke functies van het chassis te verbinden.

Artikelnr: 1927053
Alko
165,00
x
Beschrijving

AL-KO introduceert na jarenlange ontwikkeling het sensorsysteem in het caravanchassis. Hoofdbestanddeel van het nieuwe open systeem is de nieuwe AL-KO 2Link Box met Bluetooth technologie, die bij de dissel van de caravan wordt gemonteerd. Samen met de 2Link smartphone app is het caravanchassis hiermee klaar voor de toekomst. Al-KO 2Link vormt het platform om belangrijke functies van het chassis te verbinden.

2LINK systeem: In het 2LINK startpakket bevinden zich de 2LINK box en de 2LINK smartphone app. De indicatiefunctie van de ATC-status is gratis inbegrepen in het startpakket. De 2LINK box kan worden ingebouwd bij erkende AL-KO werkplaatsen. Eenvoudige ingebruikname via de 2LINK app. Vanaf januari 2017 is de 2LINK waterpasfunctie verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs (in-app aankoop). Hiermee is het handmatig waterpas zetten van de caravan een fluitje van een cent. Verdere veiligheids- en comfortfuncties volgen.

2LINK box: Bluetooth LE (bereik ca. 10 meter) * Waterdicht conform IP 65 * Kan op elke caravan worden ingebouwd* 2 jaar garantie * Compact en zeer licht * 12 V voedingsaansluiting * Ideale aanvulling op de AL-KO Trailer Control - ATC

2LINK app: De app is gratis verkrijgbaar in de Apple App Store (vanaf 08/16) en de Google Play Store (vanaf 17/01). Met de app heeft u de gebruikershandleidingen altijd bij de hand. Geeft de kortste weg aan naar het dichtstbijzijnde servicestation. Beschikbaar in meerdere talen. Beveiligde verbinding tussen 2LINK box en smartphone via persoonlijke pincode. Indicatie ATC-status voor het trekvoertuig gratis inbegrepen. Voorzien van waterpasfunctie.

Specificaties

Art. nr.

1927053

Artikelnaam

AL-KO 2Link Box

Prijseenheid

Stuks

VE

Stuks

VE Aantal

1

EAN

4251302401095

Artikelnummer producent

1731216

Merk

AL-KO

Beoordelingen (0)
Al-KO 2Link vormt het platform om belangrijke functies van het chassis te verbinden. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gratis Verzenden

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Gastenboek
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...
AJM Lakerveld 
Onderdeel voor dakluik besteld, ging...