opc_loader

Truma Aventa comfort dakairco Incl. Luchtverdeler !!

Artikelnr: 9964150cr/9964151gr

Prijs is incl luchtverdeler , kies uw kleur . Grijs of Creme

2.589,00
Luchtverdeler
Beschrijving

Deze nieuwe dakairconditioner van Truma, de Aventa Comfort, is een uiterst moderne airco. Hij is in staat om uw camper of caravan snel en moeiteloos op de gewenste temperatuur te krijgen. Hij is geschikt voor voertuigen tot circa 6 meter.

Krachtig maar zuinig
De Aventa koelt met een krachtige 2400 Watt, het stroomverbruik is laag maar desondanks levert hij zeer goede prestaties. Hij is ook geschikt om te werking op laaggezekerde aansluitingen, wat in praktijk inhoudt dat u vrijwel op iedere camping prima uit de voeten kan.

Automatische temperatuurregeling
Het is een combinatie van goede prestaties en laag stroomverbruik. De dakairconditioner heeft drie verschillende koelstanden waarbij de ventilator harder of zachter gezet kan worden. Een slaapfunctie zorgt voor de automatische regeling van de temperatuur, welke vooraf ingesteld kan worden. Deze functie zorgt ervoor dat de airconditioner stil werkt en geen overlast bezorgd bijvoorbeeld in de nacht.

Eenvoudige montage
Het monteren van deze dakunit is vrij eenvoudig en kan dan ook met een beetje handigheid zelf gedaan worden. In het interieur, aan de binnenzijde van de camper of caravan, is het paneel bijzonder plat. U heeft hierdoor maximaal ruimtebehoud. Het luchtfiltersysteem zorgt voor schone en zuivere lucht zodat u altijd een fris gevoel krijgt in de camper. De luchtstroom die van de airconditioner komt, kan eenvoudig door middel van buizen gestuurd worden. Zo heeft u altijd overal dezelfde temperatuur in de camper.

Naam:Aventa Comfort dakairconditioner
PLU:1151990
Merk:Truma
Koelvermogen:2400 watt
Verbruik koelen: 4,2 Ah
Kleur(en):Wit
Afmeting(en):Binnenmaat: 670 x 523 x 46 mm (l x b x h)
Buitenmaat: 1008 x 660 x 248 mm (l x b x h)
Opening dak:Gatmaat: 400 x 400 mm
Dakdikte:van 25 tot 50 mm
Aansluitspanning:230 volt
Inclusief luchtverdeler/binnendeel !!
Gewicht:± 33 kg

Beoordelingen (0 )
Truma Aventa comfort dakairco Incl. Luchtverdeler !! heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gratis verzending!


Uitgezonderd voortenten
Pakket Nederland € 6,50
Pakket België € 9,95
Pakket Duitsland € 9,95

Klantenservice

     

Merken
Betaalmethoden

iDeal PayPal Visa

Hot Item !

Promotie
Gastenboek
D.J. van Straalen 
Ik heb zojuist een powerXtreme accu voor de...
yohann gostiau 
Geweldige site waar ik mijn stuk kon vinden...